Om Naturfantasten

Jag som driver Naturfantasten heter Ellinor Nordensten och brinner för natur, kultur, svensk/närproducerat, landsbygdsutveckling och fotografering. Jag har läst till guide, reseledare, konceptutvecklare och projektledare inom besöksnäringen och har jobbat inom besöksnäringen i flera år. Har även jobbat som Handelsutvecklare och Näringslivsutvecklare i Östhammars kommun.

Jag har länge saknat arrangerade, guidade turer i vårt område, speciellt i skog och mark. Därför gör jag det nu -  arrangerar så att fler skall få komma ut och njuta av naturen, vilket är extra viktigt i vårt stressade och uppkopplade samhälle.

Naturfantasten erbjuder smakvandringar, guidade turer, läkande skog (kopplat till friskvårdsbidrag/Actiway), fotograferar och deltar på utställningar.

Naturfantasten värnar om naturen och vill tillgängliggöra den för fler genom att arrangera guidade turer. Vi skänker 10 kr/deltagare på våra turer till naturfrämjande aktörer. Vi försöker tänka miljö och hållbarhet i allt vi gör genom att återbruka och när vi behöver köpa nytt, köper vi av god kvalitet för lång hållbarhet. Flera andra lokala företag drar nytta av våra guidade turer - hotell/vandrarhem, catering/restaurangföretag, butiker mfl. Vi följer säsongerna både vad gäller typen av turer och maten vi serverar, därför kan de variera något. Vi deltar aktivt på vidareutbildningar, seminarier o dyl för att hålla oss uppdaterade inom natur o kulturturism.

Har du förslag och idéer på guidade turer, produkter mm, hör gärna av dig via mail.