Bakning & Matlagning

Har alltid gillat att baka och laga mat och provar mig gärna fram och testar egna recept likväl som att jag bakar efter riktigt gamla hederliga recept.

Driver Pop Up-Café runt om i landet hos befintliga verksamheter, på evenemang och marknader. Säljer även bland annat "Kakpåsen" via utlämning i Öregrund. Tycker extra mycket om gammaldags bakverk och traditioner och har ibland olika teman på Pop Up-Caféet som tex Kafferep 7 sorters kakor, Retrocafé 50/60/70-talsinspirerat, Hundcafé mm. Vissa av mina bakverk är certifierade mathantverk av Eldrimner/Länsstyrelsen för att de är bakade för hand på naturliga, svenska/närproducerade råvaror. Även cateringverksamhet av fika till tex kalas, barndop mm, kontakta mig för mer information och prisuppgifter. Har även samarbete med guider och mindfulnessintruktörer och anordnar olika typer av evenemang.

Jag försöker använda mig av närproducerade/ svenska och naturliga råvaror i möjligaste mån när jag bakar och lagar mat, både i verksamheten och privat. Bakar även gluten och mjölkfria produkter (kan innehålla spår av). Allt bakas i livsmedelsgodkänt kök.