LÄKANDE SKOG, 3 tillfällen, Öregrund den 4, 11, 18 september

995 kr

FRISKVÅRDSBIDRAG via Actiway gäller, om ni vill använda det - kontakta mig innan betalning. För bokning av egen grupp på max 10 pers/omgång - kontakta mig.

Om man känner sig engergifattig, låg, trött, stressad, kanske till och med på gränsen till utmattad - då kan det göra underverk att komma ut i naturen. Där kan vi få lugn och ro, fylla på energi, samla tankarna och bara vara - utan måsten och krav. Forskning visar att naturen har en läkande kraft. 

Läkande skog är ett sätt där Naturfantasten får fler att komma ut i naturen för att må bättre. Vi träffas i en grupp på max 8 deltagare vid tre tillfällen, en gång /vecka.  

Innan vi beger oss ut i skogen stänger vi av mobiltelefonerna och när vi sedan vandrar i väg i lugnt tempo är vi tysta och tar in naturen med våra sinnen, hittar oss en plats och bara är en stund. Vi avslutar med gemensam fika och är ute ca 1,5 tim totalt/gång. 

Datum: 4, 11, 18 september
Plats: Fursudden Öregrund
Tid: Kl 10-11.30

Eventuell avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tur för att få pengarna återbetalda. Om vi skulle vara tvungna att ställa in på grund av väldigt dåligt väder, sjukdom eller dyl så hjälper vi er att hitta ett nytt datum för en tur. Om det ej går att lösa så återbetalar vi pengarna.